FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Saanko ohjelmat pysyvästi käyttööni?
Kaikki käyttöösi ottamat treeni- ja ruokaohjelmat ovat käytössäsi niin kauan, kun sinulla on voimassa oleva jäsenyys.

Miten sovellus oppii minusta?
Fitster oppii sinusta sekä ruuan että treenien osalta ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Treenit muokkaantuvat juuri sinun kunto- ja voimatasojesi mukaan oppien jokaisesta treenistä, jotka sovelluksella suoritat. Kalori- ja makrotavoitteesi muuttuvat liikunnan, tavoitteidesi ja kylläisyytesi mukaan päivittäin. Yksilöllistä ohjausta juuri sinulle!

Etkö tiedä, mikä ruoka- tai treeniohjelma sopisi sinulle?
Ei hätää, me autamme sinut alkuun! Tarjoamme jokaiselle käyttäjälle sopivat ohjlemat juuri heidän tavotteidensa ja kuntoilutaustansa huomioon ottaen. Pääset näkemään jokaisen ohjelman sisällön ennen sen avaamista, jotta voit olla varma, että ohjelma sopii juuri sinulle.

Miksi minun pitää valita vuosi- tai kuukausijäsenyys ennen ilmaisjakson alkamista?
Jäsenyyden valitseminen heti, samoin kuin kuntosaleilla, helpottaa siirtymistä jäsenyyteen ilman erillistä keskeytystä, mikäli päätät jatkaa Fitsterin käyttöä kokeilujakson jälkeen.

Voinko kokeilla sovellusta turvallisesti veloituksetta?
Etkö tiedä haluatko sitoutua jäsenyyteen heti? Se on täysin ymmärrettävää ja siksi tarjoamme riskittömän 14 päivän kokeilujakson. Tiedämme, että tämä on tärkeä päätös, joten haluamme antaa sinulle aikaa tutkia ja tutustua sovellukseen ennen päätöstä.

Milloin maksan jäsenyyteni?
Mikäli otat sovelluksen käyttöösi ensimmäisen kerran, niin saat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Ensimmäinen veloitus tapahtuu vasta 14 päivän kokeilujakson jälkeen. Mikäli jatkat sovelluksen käyttöä kokeilujakson jälkeen, niin uusi veloitus lähtee aina kuukausi- tai vuosijäsenyytesi päätyttyä.

Millä laitteilla voin käyttää sovellusta?
Sovellus on tällä hetkellä saatavilla iPhone- ja Android-puhelimille. Android-puhelimessa pitää olla asennettuna Google Play Store ja Android 6.0 tai uudempi versio. iPhone-puhelimessa pitää olla asennettuna iOS 11.3 tai uudempi versio. Tällä hetkellä sovellus ei ole saatavilla tableteille tai muille alustoille.

Voinko aloittaa sovelluksen käytön vaikka minulla ei ole sali- tai urheilukokemusta?
Voit! Fitster sopii kaikentasoisille kuntoilijoille ja urheiluharrastuksen vasta aloittaville. Autamme sinut alkuun ja ohjaamme sinua matkasi aikana kohti tervellisempää arkea.

Mitä teen, jos minulla on ongelmia sovelluksen kanssa?
Kerrothan meille, jos törmäät mihin tahansa ongelmaan sovelluksen kanssa. Näin voimme korjata asian ja tehdä käyttökokemuksestasi parhaan mahdollisen. Voit lähettää sovellusta koskevat ongelmat sähköpostilla osoitteeseen info@fitster.