Hyödynnä etusi

Käytä FitPeakiä puoleen hintaan!

Aktivoi etuhintainen käyttäjätilisi FitPeakiin rekisteröimällä sähköpostiosoitteesi ja hyödyntämällä etukoodisi. Saat 12 kuukauden ajaksi sovelluksen ja 15 vapaavalintaista valmennusta käyttöösi etuhintaan 44,99€ (norm. 89,99€).  

Jos lomakkeen lähettäminen epäonnistuu, avaa lomake uudestaan tästä linkistä.

Etu koskee vain uusia asiakkaita. Jäsenyys ei sisällä 
veloituksetonta kokeilukäyttöä.

Tavoitteesi näköinen treenivalmennus

Valitse treenikokonaisuus laajasta valikoimasta tai luo itse omat treeniohjelmasi. Taskuvalmentaja rakentaa jokaisen treenin juuri sinun kehityksellesi sopivaksi.

Aloita
helposti

Lisää
voimaa

Lisää
liikkuvuutta

Lisää
massaa

Rankkaa
treeniä

Pudota
painoa

Nopeasti ja tehokkaasti

Liiku
kaikkialla

Tue treenejä ruokavaliolla

Ravintoapuri mukanasi

Saat sinulle räätälöidyt ravintosuositukset jokaiselle päivälle, jotka tukevat tavotteidesi saavuttamista. Sinun ei tarvitse laskea kaloreita, teemme sen puolestasi!

 

Kaikki ominaisuudet yhdessä sovelluksessa

Treenit

Yli 300 valmennuksen valikoimasta löydät treenit kaikkiin tavotteisiin paikasta ja ajasta riippumatta. Kaikki valmennukset on suunnitellut pitkäaikainen personal trainer. Treenien haastavuus kasvaa jokaisella kerralla oman kehityksesi mukaan, joten saat tuloksia ja treeni ei junnaa paikallaan.

Kaikki treenit voi tehdä video-ohjauksella, jotta varmistat aina turvallisen ja oikeaoppisen tekemisen. Sormi ei mene suuhun myöskään painojen valinnassa, sillä, FitPeakohjaa oikeiden painojen löytämisessä.

Valitse treenisi liikeet 700 liikkeen valikoimasta tai luo lisäksi omia liikkeitä. Saat suunnittelusi tueksi kattavan määrän säätömahdollisuuksia. Voit muokata mm. sarja-, toisto- ja painomääriä, liikepalautuksia, sarjapalutuksia ja tehostaa treeniä useilla eri erikoistekniikoilla. Voit myös antaa sovelluksen huolehtia nousujohteisuudesta luomissasi treeneissä.

Seuraa painoasi tai muiden mittojesi kehitystä reaaliaikaisesti.

Käytössäsi on sovelluksen kattavat raportointityökalut. Raportit pitävät sinut ajan tasalla sekä ruokailujesi että treeniesi suhteen. Pääset seuraamaan kehitystäsi viikko-, kuukausi- ja vuositasolla.

Ansaitset pisteitä käyttämällä sovellusta. Pisteillä avaat uusia tasoja ja saat palkintona käyttöösi uusia treeniohjelmia.

Jaa edistymisesi tai yhteenvetoja tekemistäsi treeneistä sosiaalisessa mediassa.

Ravinto

Käytössäsi on laaja valmiiden reseptien valikoima, joista jokainen muokkaantuu yksilöllisesti juuri sinulle tukemaan tavoitettasi. Voit muuttaa reseptien annoskokoa ja tehdä ruokaa kerralla useammalla päivälle tai isommalle porukalle. Pääset  helposti muokkaamaan tai korvaamaan reseptien raaka-aineita jääkaappisi sisällön mukaisesti.

Kirjaa ateriat tai omat lempireseptisi sovellukseen, näet yhdellä vilkaisulla reseptisi kalori- ja makrojakauman. Me kerromme sinulle tavoitettasi tukevan annoskoon ja onnistut varmasti.

Syö sinulle maistuvaa ruokaa! Fitster muuttaa tekoälyn avulla omat reseptisi ja ateriasi raaka-ainemäärät tavoitteitasi tukeviksi ja syöt jokaisen aterian täydellisillä kalori- ja makromäärillä. Tämän helpommaksi ei oikein syöminen voi tulla!

Tarvitsemasi kalorimäärä riippuu siitä, miten aktiivinen olet. FitPeak säätää aterioiden kalori- ja makromäärät jokaiselle aterialle yksilöllisesti juuri sinulle. Halutessasi voit muuttaa manuaalisesti kalori- ja makrotavoitteitasi.

Lisää valmiit reseptit ja muut tarvitsemasi tuotteet napin painalluksella kauppalistalle ja keittiössäsi on aina oikeat raaka-aineet. Jaa valmis kauppalista kätevästi sovelluksesta suoraan muille perheenjäsenille ja säästät aikaa

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisenä FitPeakin eduista ja uutuuksista.

*Antamalla sähköpostiosoitteeni hyväksyn ja vastaanotan FitPeak.fi uutiskirjeen

Copyright © 2020 – Fitzter Oy | All rights reserved